Put your alternative Non Flash content here.

NEWSLETTER
  • Καλώς ήρθατε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ..ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ!!
  • ΜonosmartΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Επικοινωνία

κλείσιμο

Αθήνα-Ελλάδα

 

Ζητήστε Προσφορά.

Τηλέφωνα:
 

 

Email:
info@monosmart.gr

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για να μας στείλετε το αίτημά σας:
Η αποστολή ήταν επιτυχής!
Αποτυχία! Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας:
Τηλέφωνο Email Kαι τα δύο
*
*

*
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση ήταν επιτυχής!
Η κλήση απέτυχε!
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας.
*
*

Θερμομόνωση-Μόνωση ταράτσας (Aquasmart) Οικονομική Λύση

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ-ΤΟΙΧΩΝ (ΠΑΛΑΙΑ & ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ)   

 

 

                                                                                                        

Το AQUASMART®-THERMO είναι υδατοδιαλυτό, 100% αλειφατικό επίχρισμα, ενός συστατικού που χρησιμοποιείται για θερμομόνωση και υγρομόνωση εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών. Εμφανίζει εξαιρετικές ιδιότητες σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες.

 

 

Το AQUASMART®-THERMO είναι ένα μοναδικό θερμομονωτικό προϊόν, σχεδιασμένο για να μειώνει την ανεπιθύμητη καλοκαιρινή θερμότητα αλλά και να εμποδίζει την απώλειά της κατά τους χειμερινούς μήνες.

                              Οι θερμομονωτικές του ιδιότητες οφείλονται στη χημική δομή του προϊόντος που είναι κλειστής κυψέλης.

Κατανάλωση: 2lt/m2 (1lt/m2 προϊόντος δίνει ένα φιλμ πάχους 1mm).

Εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες, δομή κλειστής κυψέλης

Υδατοδιαλυτό,


θιξοτροπικό,


ελαστικό ακόμα και σε πολύ χαμηλές

θερμοκρασίες (υπό του μηδέν),


ικανότητα γεφύρωσης τριχοειδών ρωγμών,


διαπερατότητα υδρατμών,


εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και

στην υπεριώδη ακτινοβολία,


Βάφεται εύκολα με υδατοδιαλυτές βαφές.

Κατάλληλα υποστρώματα:
Τσιμέντο, τσιμεντόστοκο, πάνω από παλιό ακρυλικό ή πολυουρεθανικό χρώμα.

 

Καλέστε μας για δωρεάν μελέτη και προσφορά και άμεσα θα σας επισκεφτεί ένας εξειδικευμένος τεχνικός.

1. Μελέτη. – Εντοπισμός του προβλήματος.

 

2. Καθαρισμός της επιφάνειας από σαθρά υλικά, σκόνες κλπ. – Υδροβολή υψηλής πιέσεως με ειδικά αλκαλικά καθαριστικά ή Αεροβολή.

 

3. Τοπικές επισκευές σε αρμούς, φωλιές και τριχοειδή με πολυουρεθανικές μαστίχες HYPERSEAL 25LM (ALCHIMICA) και επισκευαστικά κονιάματα HYGROSMART FIBER (ALCHIMICA).

 

4.  Εφαρμογή σε όλη την επιφάνεια και περιμετρικά σε ύψος έως 15cm, PRIMER AQUADUR (ALCHIMICA), εποξειδικής βάσεως δύο (2) συστατικών, (με κατανάλωση: 300-400gr/m2), για αγκύρωση.  Πολυμερίζεται ταχύτατα και είναι μη-τοξικό, (έχει μηδενικό Π.Ο.Ε.).  Ειδική σύνθεση για δυνατή πρόσφυση ακόμα και σε νωπό ή βρεγμένο τσιμέντο.

 

5.  Εφαρμογή δύο (2) θερμομονωτικών στρώσεων AQUASMART THERMO (ALCHIMICA) ενιαίας στεγανής χυτής πολυουρεθανικής μεμβράνης χρώματος λευκού, χωρίς ραφές, με ελαστικότητα 800%, (με κατανάλωση: 1,0-2,0lt/m2), για θερμομόνωση.

 

6.  Εφαρμογή ενιαίας στεγανής χυτής πολυουρεθανικής μεμβράνης HYPERDESMO LV (ALCHIMICA) χρώματος λευκού, χωρίς ραφές, με ελαστικότητα 800%,  για απόλυτη στεγάνωση.

Eίναι χαμηλού ιξώδους μεμβράνη που πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια.

Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερής, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη, η οποία μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UVA-UVBκαθώς και σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.  Είναι σύμφωνα με ΕΟΤΑ-ΙSO9001 & ISO14001.

 

Π Λ Ε Ο Ν Ε Κ Τ Η Μ Α Τ Α

  • Συνολικό βάρος εφαρμογής του συστήματος AQUASMART THERMO μόνο 1,5kg/m2.  Η πιο ελαφριά μόνωση της αγοράς με πολύ χαμηλό ύψος. Δεν δημιουργεί προβλήματα ανισοπεδότητας σε κοινόχρηστους χώρους.

 

  • Μείωση του κόστους θέρμανσης ή κλιματισμού (από 3οC-4oC) καθώς περιορίζεται στο ελάχιστο η ανταλλαγή θερμότητας μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού περιβάλλοντος, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια μέχρι και 60%.

 

  • Μείωση των εκπομπών  CO2, νιτρικών ή θειικών  οξειδίων  στην ατμόσφαιρα καθώς ελαχιστοποιούνται οι απαιτήσεις κλιματισμού, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

  • Ο χρόνος πλήρους απόσβεσης της επένδυσης μπορεί να φτάσει τα 3 χρόνια, ανάλογα με την κατάσταση & χρήση του κτιρίου, ενώ η τεχνογνωσία και εφαρμογή από την Εταιρία μας, εγγυάται την πλήρη λειτουργικότητά της για 10 έτη.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θερμομόνωση-Μόνωση  ταράτσας   (Aquasmart)  Οικονομική Λύση

VIDEOS